AKKUMULÁTOR HIBÁK

 Egy átlagos akkumulátor normál használat mellett általában 2-3 év használódik el, és 30 percnél tovább nem képes működtetni egy laptopot. Mivel ez használattól függ, ezért a legtöbb gyártó a többi alkatrésztől eltérően csak 1 év garanciát vállal az akkumulátorokra. Ha új akkumulátort akarsz vásárolni, akkor elég nekünk telefonon bediktálni a laptop pontos típusát, és mi futárszolgálattal eljuttatunk hozzád egy új akkumulátort.
 Hogyan növeljem akkumulátorom élettartamát? Van néhány trükk, amivel új számítógépünk akkuját megóvhatjuk a korai elhasználódástól: vásárláskor háromszor formázzuk meg, ami annyit tesz, hogy töltsük legalább 12-16 órát (közben nyugodtan használhatjuk a számítógépet), majd merítsük le addig, amíg ki nem írja számítógépünk, hogy csatlakoztassuk hálózatra. Ha tudjuk, hogy az elkövetkező napokban hálózatról fogjuk használni a készüléket, akkor érdemes az akkut feltöltött állapotban kivenni a számítógépből, és akku nélkül használni a laptopot. Ilyenkor nem szabad egy-két hétnél tovább pihenni hagyni az akkut, mert az sem tesz neki jót. Tehát ha szinte mindig az íróasztalunkon használjuk a számítógépünket, akkor is érdemes 2-3 hetente egyszer lemeríteni és feltölteni. A harmadik javaslat az, hogy csak lemerülőben levő akkut kezdjünk tölteni, és soha ne szakítsunk félbe töltést, csak akkor, ha már fel van töltve az akku.
 Ha ezeket mind betartjuk, akkor biztos, hogy nagyon sokáig 100%-os lesz laptopunk akkumulátora.

 Kérjen árajánlatot e-mailben az info@gyorslaptopszerviz.hu e-mail címről, vagy hívjon minket a +36 20 400 5208 -as telefonszámon.

Miért minket válasszon?
- telefonos bevizsgálás azonnal
- ingyenes árajánlat és szállítás
- villámgyors ügymenet
- legjobb ár
- 6 hónap garancia
Gyártói szerviz
Asus
Benq
Compaq
Dell
Fujitsu
Gigabyte
HP
IBM
Lenovo
MSI
Packard Bell
Sony
Samsung
Toshiba