ALAPLAPI HIBÁK

 Az alaplap nagy felületére forrasztott áramkörök fizikai hatásra (csavarás, nyomás), extrém hő hatására (eltakart, szennyezett szellőzőnyílások, rossz hűtés) vagy túlfeszültség következtében (hibás, vagy nem jó minőségű utángyártott töltő) néhány helyen elengedhetnek, meghibásodhatnak, amelynek következtében eltérő hibákat produkálhat számítógépünk: lefagyás, kockás kép, csíkos kép, pöttyös kép, nincs kép, fehér kép, csak nyomkodásra indul). Fontos, hogy soha ne emeljük egy kézzel a laptopot, mert ez egy tipikus olyan csavaró fizikai behatás, ami következtében sérülhet az alaplap. A szellőző nyílásokat minden esetben hagyjuk szabadon. Ne használjunk rossz minőségű, nagyon olcsó univerzális adaptert sem.
 
A jó hír, hogy az alapi meghibásodások szinte minden esetben megjavíthatóak alaplap csere nélkül is, de még így sem olcsó javításuk, ezért jobban megéri óvni számítógépünket.

 Kérjen árajánlatot e-mailben az info@gyorslaptopszerviz.hu e-mail címről, vagy hívjon minket a +36 20 400 5208 -as telefonszámon.

 

Miért minket válasszon?
- telefonos bevizsgálás azonnal
- ingyenes árajánlat és szállítás
- villámgyors ügymenet
- legjobb ár
- 6 hónap garancia
Gyártói szerviz
Asus
Benq
Compaq
Dell
Fujitsu
Gigabyte
HP
IBM
Lenovo
MSI
Packard Bell
Sony
Samsung
Toshiba