KIJELZŐ HIBÁK

TABLET KIJELZŐ SZERVIZ | TELEFON KIJELZŐ SZERVIZ

 Az egyik leggyakoribb hiba a kijelző törés, repedés, amit megelőzhetünk, ha óvjuk számítógépünket a fizikai behatásoktól, ütésektől. A laptop fedlapja nem alkalmas ütések kivédésére, ezért minden esetben érdemes jól védő laptop táskában szállítani a laptopot. Mivel a kijelző egy törékeny üvegfelület, ezért soha ne emeljük a laptopot a kijelzőjénél, nagyon könnyen megrepedhet.
 
Becsukásnál és kinyitásnál mindig középen, a kameránál kell megfogni a kijelzőt és úgy kell mozgatni, mert ilyenkor egyenletesen terhelődnek a zsanérok és kevésbé csavarodik a kijelző, így a zsanérok élettartama is hosszabb lesz és a kijelző biztos sem reped el.
 
Ha a zsanér feszül, akkor fordulj szervizünkhöz, hiszen ez is okozhat kijelző repedést, amit egy zsanér cserével megelőzhetünk. Soha ne csukjuk le úgy a laptopot, hogy a billentyűzet és a kijelző között hagyunk valamit.
 
További hiba jelenség lehet, ha nincs kép, vagy indulás után egy idő után eltűnik, a kép csak halványan látszik, a képen csak néhány részlet látszik, ezeket okozhatja a háttérmegvilágítás, fénycső, inverter hiba amit szervizünk minden esetben könnyen orvosol, hiszen nagyon nagy készletünk van cserealkatrészekből. A kijelzőt is óvjuk a folyadéktól, mert a nedvességtől nagyon könnyen meghibásodik.
 
A pixelhibát nem lehet javítani, ha sok van belőle egy kijelzőn és már nem garanciálisa készülék, akkor sajnos az egész kijelzőt cserélni kell.

 Kérjen árajánlatot e-mailben az info@gyorslaptopszerviz.hu e-mail címről, vagy hívjon minket a +36 20 400 5208 -as telefonszámon.

 

Miért minket válasszon?
- telefonos bevizsgálás azonnal
- ingyenes árajánlat és szállítás
- villámgyors ügymenet
- legjobb ár
- 6 hónap garancia
Gyártói szerviz
Asus
Benq
Compaq
Dell
Fujitsu
Gigabyte
HP
IBM
Lenovo
MSI
Packard Bell
Sony
Samsung
Toshiba