LAPTOP TÚLMELEGEDÉS

 Okozhatja a ventilátor, hűtőcső meghibásodása vagy a szellőző nyílások, hűtőbordák szennyeződése, a hűtőközeg kiszáradása.
 Körülbelül 6 havonta mindenképp érdemes a laptopunk belsejét is kitisztíttatni, mert az időközben összeszedett por, kosz olyan anyaggá áll össze a laptopok szellőző rendszerében, amely megakadályozza a hűtés tökéletes működését.
 Takarításkor szervizünk a hővezető pasztát is kicseréli, ami a hűtőborda és a processzor között levő hő leadást segítő anyag. Ez idővel kiszárad, ezért ezt is érdemes 6 havonta újrakenni. A Gyorslaptopszerviz egy prémium minőségű hővezető pasztát használ, amit a gyártók is ajánlanak.
 Egy túlmelegedett számítógép kikapcsol, ami azért jó, mert megvédi az alaplapot a károsodástól. Ez persze bosszantó és ijesztő lehet használat közben, de ezzel nagyobb meghibásodásokat lehet elkerülni.
 A túlmelegedés elkerülése miatt érdemes számítógépünket mindig tiszta környezetben tartani és használni, és félévente a teljes belső takarításra szervizbe küldeni számítógéped.

 Kérjen árajánlatot e-mailben az info@gyorslaptopszerviz.hu e-mail címről, vagy hívjon minket a +36 20 400 5208 -as telefonszámon.

 

Miért minket válasszon?
- telefonos bevizsgálás azonnal
- ingyenes árajánlat és szállítás
- villámgyors ügymenet
- legjobb ár
- 6 hónap garancia
Gyártói szerviz
Asus
Benq
Compaq
Dell
Fujitsu
Gigabyte
HP
IBM
Lenovo
MSI
Packard Bell
Sony
Samsung
Toshiba